top of page

Організація роботи з превентивного виховання в КЦМГ


Україна

Криворізька Центрально-Міська гімназія

Криворізької міської ради Дніпропетровської області

НАКАЗ

04.09.2020 року

Щодо організації роботи з превентивного

виховання в Криворізькій Центрально-Міській гімназії

у 2020/2021 навчальному році


Відповідно Конституції України, Конвенції ООН про права дитини, законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про охорону дитинства», листа Міністерства освіти і науки України від 07.08.2018 № 1/9-486 «Про деякі питання організації в закладах освіти виховної роботи щодо безпеки і благополуччя дитини у 2020/2021 навчальному році» з метою забезпечення конституційних прав учнів, запобігання проявів жорстокого ставлення до дітей, приниження їх честі і гідності під час освітнього процесу

НАКАЗУЮ:

1. Призначити відповідальних осіб з числа педагогічних працівників, а саме, заступника директора з ВР Петрову І.О., практичного психолога Третяченко О.В., соціального педагога Смушко А.О. за оперативне реагування у випадку звернення за фактом булінгу в гімназії.

до 02.09.2020

Євгенія Хабло

2. Розробити, затвердити, оприлюднити план заходів спрямованих на запобігання та протидію булінгу в закладі.

до 02.09.2020

Ірина Петрова

3. Оприлюднити на веб-сайт закладу порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу в закладі, порядок реагування на доведені випадки булінгу в закладі та інформацію про відповідальність осіб причетних до булінгу.

до 11.09.2020

Ірина Петрова

4. Організувати та здійснювати контроль за проведенням інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учасників освітнього процесу щодо порядку реагування на випадки булінгу та відповідальність за булінг у закладі.

постійно

Ірина Петрова

5. Сприяти залученню до превентивної роботи з учнями, педагогами, батьками відповідної установи, організацій тощо.

постійно

Ірина Петрова

6. Терміново інформувати адміністрацію закладу про будь-які випадки неправомірного поводження працівників по відношенню до учнів.

Постійно

Педагогічні працівники. Класні керівники

7. Створити комісію з розгляду випадків булінгу до якої ввести практичного психолога Третяченко О.В., соціального педагога Смушко А.О., голову батьківського комітету 7-Б класу Ляшевська Л.П. і провідний фахівець з соціальної роботи Єрмакова Олена Леонідівна КМЦСССДМ .

11.09.2020

Ірина Петрова

8. Ввести в дію Журнал звернень про випадки булінгу в КЦМГ

Вересень 2020

Практичний психолог, Оксана Третяченко

9. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора з ВР Ірину Петрову




Директор гімназії Євгенія Хабло





bottom of page